Programmer

P9 Retro morgen

P9 Retro morgen

Våkn opp og start dagen sammen med Marte hver ukedag fra kl 07. Å starte dagen til gode minner, i godt selskap og med nyheter hver time er det Retromorgen handler om på P9. Skru på radioen din sammen med humøret og la oss sammen ha en minnerik morgenstund.

P9 Retro formiddag

P9 Retro formiddag

Fra de silkeglatte croonerne i Vegas til de ivrigste gjørmebryterne på Woodstock. Ole Morten byr på 60- og 70-tallets aller beste musikalske minner - for deg som synes at musikk var bedre før.

P9 Retro favoritter

P9 Retro favoritter

Fra klokka 12 til 14 hver ukedag kan du bli både underholdt og opplyst på P9 Retro. Simen Sveen serverer deg dine musikkfavoritter fra 60- og 70-tallet, og gir deg samtidig de mest elleville fun facts om låtene.

P9 Retro ettermiddag

P9 Retro ettermiddag

Jan leder an på vei hjem fra jobb på ettermiddagen her på P9 Retro. Det gode humøret er selvfølgelig på plass, det samme er en stor bunke med de beste låtene fra 60- og 70-tallet.

P9 Retro

P9 Retro

P9 Retro søndag

P9 Retro søndag

P9 Retro Natt Helg

P9 Retro Natt Helg

P9 Retro helg

P9 Retro helg

Nyt helgen med P9 Retro og bli med oss tilbake til 60- og 70-tallet. Hver helg hyller vi de største, og flere av pionerene innenfor musikkens kanskje to beste ti-år. Her får du orignalene du hadde glemt eksistere og låtene dagens største hits er samplet fra.