Will-i-røret er tilbake - på P9 Retro

Endelig gjenhør med de klassiske tulletelefonene!

GJENHØR: Will-i-røret  gjør comeback på P9 Retro. Foto: Shutterstock
GJENHØR: Will-i-røret gjør comeback på P9 Retro. Foto: Shutterstock

Dersom du hørte på P4 på 90-tallet og starten av 2000-tallet husker du trolig Will-i-røret. Denne mannen med de mange stemmene, som ringte rundt og lurte intetanende nordmenn med sine utrolige og absurde påfunn.


Vi har stadig, gjennom mange år, fått henvendelser fra lyttere som har ønsket seg gjenhør med alle disse klassikerne, og nå kan vi endelig fortelle at det blir comeback.

Fra og med mandag 20. november blir det gjenhør med kjente og kjære Will-i-røret episoder hver dag på DAB-kanalen P9 Retro.

Klassikere
- Vi er utrolig stolte av at vi nå kan servere klassiske episoder av Will-i-røret til gamle og nye lyttere, sier programredaktør i P4-gruppen Anders Opsahl.

P9 Retro er en DAB-radiokanal som rent musikalsk ser seg noen tiår tilbake, og spiller det beste som er å oppdrive fra 60- og 70-tallet. Nå blir det også klassisk underholdning på programmet.

- Dette er tidløs humor, og noe vi tror og håper kommer til å falle i smak hos lytterne, sier Opsahl.

Episodene som nå kan høres på P9 Retro har blitt sendt på P4 tidligere. Dersom det er noen som kan huske at de ble lurt og ikke ønsker at denne episoden skal bli sendt igjen kan de ta kontakt med prosjektredaktør Morten Scott Janssen, så sørger vi for at den tas ut av sendeskjemaet.